Är Expressen Sverigedemokraternas partiorgan?

fredag 17 december 2010 ·

Jag har alltid tyckt att Expressen är mer av en skvallerblaska än en riktig tidning. Även om värsta konkurrenterna Aftonbladet (och kanske Metro) har sina bottennapp så är de ändå fler klasser bättre.


Att Ulf Nilsson som skriver krönikor är ett riktigt stolpskott har man ju vetat förut. Att han är fullblodsrasist och sverigedemokrat var iofs inte förvånande. Det som är förvånande är att Expressen nedlåter sig till att publicera sådan här smörja...

Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer.
Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis "den store satan", USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt.

Det finns naturligtvis ingen risk att de militanta muslimerna lyckas i sin avsikt: att islamisera Sverige (och tvinga kvinnorna att bära slöjor som bevis på sin totala och omänskliga underkastelse).
Nej, omvända blir vi inte. Däremot finns det risk att vi får uppleva fler och värre terroristdåd. Alla islamister är inte lika klantiga som han som sprängde sig själv i närheten av Drottninggatan. Blod kommer att flyta.
Eländet har bara börjat. Tid att vakna, att förstå att Sverige är sårbart - och väl värt att försvara...

Detta måste vara det värsta jag läst i en iallafall självutnämnt seriös tidning någonsin. Vad är det tokfan säger? Att vi blonda, blåögda svenskar måste föda fler barn så att svartskallarna inte tar över? Att vi måste förbereda oss på raskrig?
Han måste ha glömt hjärncellen hemma...

4 kommentarer:

R sa...
17 december 2010 21:41  

Läste Uffes krönika. Han har helt rätt. Skrev ett eget inlägg om det. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

Anonym sa...
17 december 2010 21:52  

Men Nilsson har ju faktiskt rätt i några avseenden. Idag är 20% av befolkningen musslimer. Och andelen ökar. Detta måste vi förhålla oss till - ja, t.o.m. tycka är bra. Trots att det inte leder till ett mångkulturellt samhälle utan tvärt om.

David sa...
17 december 2010 23:07  

Ergh... nazister på min blog. Jaja, jag är väl för yttrandefrihet.

Att ha "rätt" är inte samma sak som att ha rätt. Drar man knasiga slutsatser av till synes korrekta fakta så är det inte rätt ändå.

Enligt SCB är antal utlandsfödda från länder som jag (med lagom fördom) anser har en betydande muslims population 462 tusen. Så hans uppgift om 400 tusen muslimer kanske är i rätt storleksordning. Det vill säga 4,3% av befolkningen. Gubben: Inte 20%...

Invandringen från generellt sett icke-muslimska länder (enligt mina fördomar) är ca 6 ggr så stor som från muslimska länder.

Jag är rätt skeptisk till att andelen muslimer ökar i någon betydande grad (beror väl förstås under enskilda tidsperioder på vilken del av världen som det är mest krig).

Kvinnor från icke-europeiska länder har i snitt 3 barn (gäller förstås i minst lika stor utsträckning för t.ex katoliker). Svenskfödda kvinnor i minst andra generation har 1,8 barn.

Att personer som är pursvenska (vad är det? Jag är 1/32 same och något mindre tysk... är jag pursvensk?) minskar är väl sannolikt och önskvärt (genetisk mångfald är bra).

Vi har alltid dragit nytta av influenser från andra kulturer. Varför skulle vi sluta nu och varför skulle det helt plötsligt vara ett problem? Sen när blev vår styrka en svaghet? Varför skulle en framväxande svensk islam vara något liknande ett krig?

Jag kan tvärt om tycka att Islam passar rätt väl in i ett solidariskt Sverige (iallafall som jag läser koranen). Jag är också tillräckligt med nationalist (på rätt sätt till skillnad från er) för att tro att alla som kommer hit och får chansen att vara med kommer att se fördelarna med vårt samhälle och inte vilja ändra det radikalt.

Anonym sa...
13 oktober 2015 10:31  

Din jävla foliehatt! Så man är nazist bara för att man inte håller med dig. Du har just diskvalificerat dig grabben. Det är just det här som gör att man inte kan ta vänsterdrägget på allvar! Så fort ngn inte håller med så är man nazist. Du kan dra åt helvete.

Flest träffar senaste månaden

Populära inlägg